Vamp sommerturné 2011

Vamp sommerturné 2011

Vamp gleder seg til en ny sommerturne! Det blir gjensyn med steder som ikke har vært besøkt på flere år, som Maihaugen på Lillehammer (15.juli), Gamle Ormelet på Tjøme (5. og 6.juli) og Trebåtfestivalen i Risør 6. august. På Lindesnes fyr kommer vi for tredje sommeren på rad, men denne gangen midt i fellesferien, 10. juli. Der får de forresten lov å kalle oss fyrets «stamband»!

Vamp har flere nye steder i programmet også. De skal bl.a feire innledningen til årets krepsesesong med konsert ved Sillongen Toten Hotel den 07. august. De skal til Aurland i Sogn, en liten svømmetur fra Flåm, til Hjelmeland Spa Hotell i vakre Ryfylke og til den vesle bygda Oltedal i Rogaland. Oltedal har forøvrig satt det mest hasardiøse målet for billettsalg vi har hørt om: Flere solgte billetter til sommerens happening med Vamp enn det er innbyggere i bygda, dvs over 1000! Og det ryktes at de allerede er godt på vei....

Eikerapen Rootsfestival i Åseral har Vamp på plakaten til årets damkonsert, «Under the Dam». Plassen er begrenset til noen få hundre, og det har vært utsolgt siden januar. Dessverre til dere som gjerne ville ha vært her!

Eivør Pàlsdòttir fra Færøyene er med på nesten hele turneen. Hun er nok godt kjent for Vamps «kjernepublikum» etter å ha bidratt sterkt på Vamps siste album med Kork «Vamp i full Symfoni 2» og påfølgende eventyrturne som kulminerte i enda et fullsatt Oslo Spektrum i november 2010.

Sommerens konsertprogram er nå lagt ut på Vamps nettsider og billettsalget er allerede godt i gang

Design & webmaster To The Point Webdesign