Vamp avslutter turne og planlegger 2 nye album

Vamp avslutter turne og planlegger 2 nye album

Et nytt, historisk Vamp-år er i gang!

I det den lengste turneen i Vamps historie avsluttes før jul i 2009 er planleggingen av 2010 allerede godt i gang.

I løpet av av våren skal man spille inn en «Vamp i full symfoni 2» med Kringkastingsorkestret og i løpet av høsten kommer ny CD og ny DVD på markedet. Deretter skal man gjennomføre en større Norges-turne sammen med Kringkastingsorkestret.

Innspillingen av «Vamp i full symfoni 2» vil bli gjennomført i løpet av to konsertdager på Rockefeller i Oslo, 29 og 30. april. NRK vil selvfølgelig lage et TV-program som sannsynligvis vil bli vist i løpet av høsten 2010.

Vamp har i denne sammenheng knyttet til seg Eivør Pálsdóttir, en fremadstormende, kvinnelig artist fra Færøyene, som vi helt sikkert vil få høre mye om i årene som kommer. Hun vil få en viktig og omfattende rolle på ”Vamp i full symfoni 2”

«Vamp i full symfoni 1» ble en formidabel suksess og utgivelsen er blant Norges mest solgte noen gang, vi tror så absolutt at oppfølgeren vil bli et minst like godt produkt.

I 2012 vil Vamp markere sitt 20-års jubileum med nye utgivelser og med landsomfattende turneer. I mellomtiden gleder vi oss alle til å gjennomføre innspilling, utgivelse og turne sammen med det fantastiske Kringkastingsorkestret.

Følg med!

Design & webmaster To The Point Webdesign