25. oktober slippes «Vamp i full symfoni II»

25. oktober slippes «Vamp i full symfoni II»

Et nytt, historisk Vamp-år er i full gang! Og snart kommer et nytt album på markedet.

Med Eivør Palsdottir fra Færøyene som gjesteartist og med et veltrimmet Kringkastingsorkester utgis ny Vamp CD, LP og DVD høsten 2010. Deretter skal man gjennomføre en større Norges-turne sammen med Kringkastingsorkestret. Se www.vamp.no.

Innspillingen av «Vamp i full symfoni II” ble gjennomført i løpet av to konsertdager på Rockefeller i Oslo i april 2010. NRK lager et TV-program som trolig vil bli vist på NRK1 i løpet av høsten 2010.
Vamp har i denne sammenheng knyttet til seg Eivør Pálsdóttir, en fremadstormende, kvinnelig artist fra Færøyene, som vi helt sikkert vil få høre mye om i årene som kommer. Hun har fått en viktig og omfattende rolle på «Vamp i full symfoni II»

«Vamp i full symfoni 1» ble en formidabel suksess og utgivelsen er blant Norges mest solgte noen gang, vi tror så absolutt at oppfølgeren vil bli et minst like godt produkt.

I 2012 vil så Vamp markere sitt 20-års jubileum med nye utgivelser og med landsomfattende turneer. I mellomtiden gleder vi oss alle til å gjennomføre utgivelse og turne sammen med det fantastiske Kringkastingsorkestret.
 

Design & webmaster To The Point Webdesign