Last ned pressemeldingen som pdf

Pressemelding Vamp

Vamp til Universal Music

Det er med stor entusiasme vi kan meddele at Universal Music AS, Oslo har overtatt rettighetene til hele Vamp katalogen fra MajorStudio. Den inneholder totalt  11 album samt 2 dvd’er. Avtalen inneholder også rettighetene til 3 nye album!

Vamp har i dag følgende besetning: Øyvind Staveland, Torbjørn Økland, Carl Øyvind (Calle) Apeland , Paul Hansen og Odin Staveland.

VAMP feirer 20 års jubileum i 2012, og har i denne perioden vært en av de største suksesshistoriene i norsk musikkliv, både live og på plate ! De har solgt mer 750.000 fysiske enheter, og har den mest spilte låten på NRK radio noensinne med «Tir n’a noir» ! Ved siden av 5 Spellemann-priser har de innkassert det som er av lokale og betydningsfulle priser i bransjesammenheng.

Petter Singsaas i Universal Music sier: «VAMP er et unikt musikalsk konsept! De fleste nordmenn har et forhold til noe av det de har gjort, enten det gjelder de nære tekstene, de vakre melodiene eller deres brede musikalske uttrykk. Vi digger VAMP og er utrolig stolte over at de har valgt oss som forvaltere av deres katalog, og som partner på fremtidige innspillinger».

Øyvind Staveland sier: « Vi ser med glede tilbake på 20 spennende og gode år med Jan Paulsen og Majorstudio. Sammen har vi kommet frem til at dette er et riktig tidspunkt å søke nye muligheter og   inspirasjon .  Prosessen med  med møter og samtaler med Universal som nå har ført frem til en avtale har vært svært hyggelig! Vi gleder oss til fortsettelsen».

Jan Paulsen i MajorStudio sier: «Det er jo litt vemodig å avslutte et forhold som har vart i så lenge og som har vært så preget av suksess, men jeg tror Vamp vil ha godt av å komme under vingene til verdens største plateselskap og jeg ønsker dem all hell og lykke med det nye samarbeidet. Vennskapet vil nok vare livet ut.»

23.06.11

Design & webmaster To The Point Webdesign