Last ned pressemeldingen som pdf

Pressemelding Vamp

Vamp i full symfoni II

Vamp og Kringkastingsorkestret slår seg sammen med færøiske Eivór Pálsdóttir for å gjenskape og foredle magien de to kulturinstitusjonene dyrket frem for fem år siden.

I april i år gjorde NRK opptak av to konserter på Rockefeller og opptakene vil i høst bli gjort tilgjengelig på CD, LP og DVD. Først ut er CD-utgivelse, som vil finnes i handelen fra og med 25. oktober.

Musikken som er plukket fra Vamps utgivelser de siste 15 årene, er arrangert på nytt for Kringkastingsorkestret, og Eivør Palsdottir gjør både duetter med Vamps vokalister og egne, solo fremføringer av kjente Vamp-låter.

Det vil bli gjennomført en stor kampanje via alle sosiale medier og diverse nettbutikker. Kanskje en av de største satsningene via internett som noen gang er gjort i Norge.

NRK vil presentere konsertene på NRK TV i løpet av høsten.

Vamp, Eivør og Kringkastingsorkesteret følger så opp med en landsomfattende turné i perioden 19 – 27. november, med en halsbrekkende avslutning i Oslo Spektrum.

«Dette prosjektet er vi veldig stolte av», sier Vamps øyvind Staveland.

CD, LP og DVD vil bli utgitt og markedsført av MajorStudio AS og turnéen er et samarbeidsprosjekt mellom Vamp Booking og Stageway.

Vamp vil for øvrig markere 20-års jubileum i 2012. 

Les mer på www.vamp.no

 

30.09.10

Design & webmaster To The Point Webdesign