Eivør Pálsdóttir

MajorButikkeniTunes
Eivør Pálsdóttir

Eivør vokste opp i Gøta, en liten landsby på Færøyene. I hele sitt har liv Eivør har følt trangen til å skape og fremføre. I en alder av femten, sluttet den unge håpefulle jenta skolen for å vie all sin tid til det hun elsket å gjøre - å skrive musikk.

Mye har forandret seg siden da. Elleve år senere, fem soloalbum og en rekke utmerkelser senere, er hun nå en moden og erfaren artist, og har blitt en av de mest lyssterke stjernene på den nordatlantiske horisonten. Hun har forundret og overrasket publikum over hele verden med sin ekstraordinære musikk og karisma.

Men i hovedsak er Eivør fortsatt den samme Eivør, drevet av sin lidenskap for musikk, er hun dypt forankret i sitt hjemlands sterke arv. Det som gjør henne så spesiell er ikke bare hennes inspirerende og fantastisk stemme, men det faktum at hun er en all-round artist - maler, historieforteller, poet og komponist. All denne kreative energien kombineres inn i et fortryllende og bemerkelsesverdig uttrykk på scenen, som har evnen til å berøre de innerste og uutforskede følelser i publikum.

Design & webmaster To The Point Webdesign