Om MajorStudio

MajorStudio er et uavhengig norsk plateselskap. Selskapet har spesialisert seg på norskspråklig, akustisk musikk. Gjennom nær og god oppfølging av sine artister legger MajorStudio grunnlaget for at gode produkter blir presentert for platekjøperne. På denne måten har man helt siden starten bidratt til suksess for sine artister.

Selskapets historie starter i 1988, ved stiftelsen av TUMA Holding AS. Allerede i 1990 skiftet man navn til nåværende MajorStudio AS. Bakgrunnen var oppkjøpet av Slager Studios, også kjent som Rosenborg Studios. Studioet hadde lokaler på Majorstua i Oslo. Nå satset man i tillegg på plateselskapsvirksomhet gjennom MajorSelskapet, og forlagsvirksomhet gjennom MajorForlaget.

Studiovirksomheten ble solgt i 1999. Siden den gang har MajorStudio vært et rent plateselskap med eget musikkforlag, fra 2001 med adresse på Toten.

Første utgivelse kom i 1991, og var en rockeplate med Work Funny Hours. Siden den gang har man gjennomsnittlig gitt ut 4 plater årlig. Blant disse finnes det flere suksesser, de største av dem signert Vamp og Eriksen. De to har innkassert seks av MajorStudios syv Spellemannspriser. Totalt har tretten av selskapets utgivelser vært nominert til Spellemannprisen.

MajorStudios strategi innebærer at man også i framtiden vil satse på norsk musikk og fortsatt gi ut 2-4 plater årlig.

Distribusjon

MajorStudio distribuerer i hovedsak sine utgivelser via Musikkoperatørene og Diskos, som er uavhengige norske distribusjonsapparater. Susanne Lundengs plater «Drag» og «Ættesyn» Distribueres via Kirkelig Kulturverksted.

Kontakt:
Musikkoperatørene AS

Web: www.musikkoperatorene.no
E-post: info@musikkoperatorene.no

MajorStudio distribuerer hele sin katalog elektronisk via egen butikk og hos Phonofile.

Du finner MajorStudio her:

 • Toten

  Avdeling Toten

  Sillongenveien 129
  2846 Bøverbru

  Telefon: 61 19 82 70
  Mobil: 926 61335
  E-post: jan [AT] majorstudio.no

 • Spania:

  Avdeling Portico Mar

  App. no 89
  Residencial Portico Mar
  Calle Austria
  03140 Guardamar del Segura
  Spain
  Telefon: 61 19 82 70
  Telefax: +34 96 672 5951
  Mobil: +34 699 500 894
  E-post: jan [AT] majorstudio.no

Design & webmaster To The Point Webdesign